Tajomstvo spoľahlivého upratovacieho servisu odhalené

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

Mnohí klienti si neuvedomujú, že existuje rozdiel medzi upratovaním a “upratovaním”. Veľa ľudí, ktorí sa nechali zlákať lacnými službami z rôznych inzerátov v novinách či na internete, boli neskôr sklamaní. A to nielen kvalitou služieb. 

Upratovacie služby si predsa objednávate preto, aby ste mali poriadok bez starostí. Ak sa necháte oklamať, nielenže budete bez poriadku, ale aj s poriadne veľkými starosťami. Veľa ľudí svoje rozhodnutie pre upratovacie služby nekvalifikovaných ľudí argumentuje tým, že boli predsa lacnejšie. Málokto si však uvedomí, že aj kvalita práce pochybných agentúr a osôb klesá v závislosti od ceny. 


Keďže nám záleží na úrovni “cleaningu” na Slovensku a chceme aby ste aj vy boli v tejto v tejto oblasti vzdelanejší, rozhodli sme sa spísať niekoľko dôvodov, prečo sa vyhýbať rôznym pofidérnym agentúram a ponukám z inzertných portálov. 


Poistenie zodpovednosti vs. žiadna záruka 

S nami sa vám nestane, že niečo zničíme či pokazíme a potom zmizneme skôr, ako na to prídete. Svojich klientov vážime, za svojou prácou si stojíme a ak nešťastnou náhodou spôsobíme nejakú škodu, tak ju uhradíme. 

Ak si však objednáte upratovacie služby od nejakej pani z inzerátu, nemáte žiadnu záruku toho, že vám v byte niečo nezmizne, niečo sa pokazí alebo znehodnotí. Pani z inzerátu bude už dávno preč s vašimi peniazmi a vám ostanú len oči pre plač.

Image title

Know-how vs. neprofesionalita 

Na trhu upratovacích spoločností už pôsobíme niekoľko rokov a za ten čas sme sa naučili jednu podstatnú vec, a to, že naše know-how je niečo, čo nám nikto nevezme. Neustále sa posúvame vpred a naše služby každým dňom vylepšujeme. Aj upratovanie má svoje pravidlá a zákony, ktoré by mali byť alfou omegou kvalitného upratovacieho servisu. 

Naši zamestnanci sú vyškolení profesionáli, ktorí sa pravidelne zúčastňujú na povinných školeniach v oblasti upratovacích služieb. Myslíte si, že pani, ktorá lacno ponúka upratovanie v inzeráte, chodí na nejaké školenia? 


Bezpečnosť vs. nezodpovednosť 

Predstavte si, že prídete po náročnom dni domov a prvé, čo vás po otvorení dverí čaká, bude pošmyknutie sa na mokrej podlahe. Vinník neexistuje a vy sa môžete chystať k doktorovi s bolesťami chrbta. 

Pani z inzerátu netrápi, či ste s jej službami spokojní, pre ňu je dôležité to, že jej zaplatíte. Jednou z našich hlavných priorít je bezpečnosť zákazníkov, a preto robíme všetko zodpovedne a kvalitne. 

Image title


Zákaznícky servis vs. žiadny servis 

Našim zákazníkom sme pri službách pravidelného upratovania 24 hodín počas 7 dní v týždni.. Obrátiť sa na nás môžu so svojimi otázkami, objednávkami, reklamáciami, podnetmi či inými požiadavkami. 

S tým sa však stretnete len pri kvalitných upratovacích spoločnostiach.Ste nespokojní s tým, čo u vás doma vykúzlila pani z inzerátu, a chceli by ste jej služby reklamovať? Nuž, vo väčšine prípadov môžete zavolať akurát tak svojej kamarátke a posťažovať sa jej.

Kvalitná práca vs. práca na čierno

Kvalitné čistiace prostriedky, poznanie o ich účinkoch, bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - to sú výsady kvalitného upratovacieho servisu. V našej spoločnosti si dávame záležať na tom, aby sme spolupracovali len so spoľahlivými ľuďmi. 

Na mnohých portáloch sa totiž nachádza množstvo inzerátov, z ktorých je zjavné, že dané osoby pracujú na čierno. Budete veriť radšej profesionálom alebo nekvalifikovaným osobám? 


Zverte svoj domov do rúk profesionálov a vychutnajte si poriadok bez starostí. 

Zistiť cenu upratovania


Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku