“Ľudia okolo 60-tky by nemali mať problém si na pomoc zavolať upratovaciu firmu.”

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

Pamätáte sa ešte na našu letnú súťaž o upratovanie zdarma na Facebooku? Jednou z našich víťaziek bola aj pani Matejková, ktorá od nás upratovanie zadarmo získala týždeň pred náročnou operáciou srdca. Keďže dva mesiace po operácii nebude môcť vykonávať žiadnu fyzicky náročnú činnosť a teda ani upratovať, sme veľmi radi, že sme jej mohli pomôcť aspoň takýmto spôsobom. 


Image title

Čím pani Annu naša súťaž zaujala? “Mali ste takú zaujímavú stránku. Technickú, ale zároveň domácu. Zaujalo ma na tom asi to, že bola taká reálna,” povedala nám v príjemnom rozhovore u nej doma, keď sme upratovali. 

Pri našej práci sa často stretávame s predsudkami o upratovacích firmách, no pani Matejková aj napriek tomu, že profesionálne upratovacie služby nikdy predtým nevyužila, ich nemala. “Viem, že to robíte profesionálne a rýchlo. Viete o čistiacich technikách, ste mladší a rýchlejší. Máte to v rukách. Myslím si, že ľudia okolo 60-tky by nemali mať problém si na pomoc zavolať upratovaciu firmu. Oni to urobia rýchlo a ja sa predsa už nebudem liepať po rebríkoch,” vysvetlila nám pani Anna. 

Image title

Naše služby by odporučila aj iným starším ľuďom, ktorí už nevládzu venovať sa domácim prácam ako za mlada. “Jeden známy sa ma pýtal na upratovaciu firmu, sú tiež starší pár a už nevládzu,” povedala.

Očakávania sme splnili

Pani Matejková od nás očakávala to, že sme v tom, čo robíme, odborníci. Jej očakávania sme splnili,  o čom svedčia aj jej slová. “Slečna, čo umýva je veľmi svedomitá, nádherne umýva okná. Poviete si, že ten domáci spôsob je lepší, ale ona to umyla krásne poctivo, nemôžete povedať, že je tam niečo odfláknuté,” pochválila prácu našej zamestnankyne, s ktorou bola veľmi spokojná. Nielen čo sa týka samotného odvedenia práce, ale aj ľudského prístupu.  

Image title

Keď upratovanie nie je len prácou

Neexistuje pre nás lepší pocit, ako ten, že sme nielenže splnili očakávania našich klientov, ale sme ich aj príjemne prekvapili. V prípade pani Anny nás to teší ešte viac.  “Najviac ste ma prekvapili tým, že ste rýchlo reagovali. Rýchlo sme sa dohodli od času výhry až po váš príchod. Aj okná sú čistejšie a lesklejšie, ako keď ich umývam ja s Clinom. Na vaňu a WC máte výborné čistiace prostriedky,” s úsmevom povedala naša výherkyňa. 

Image title

Pani Matejková bola počas upratovania doma. Ako upratovanie prebiehalo a čo zatiaľ robila? “V domácnosti sme sa pohybovali normálne bez nejakého obmedzenia. Najedli sme sa, pozerali TV, hrali sa na počítači. Dievčatá akoby tu ani neboli, čiže nás to v ničom nerušilo.” 

Tak ako každého klienta, aj pani Matejkovej sme sa opýtali, čo by sme mali na našej práci vylepšiť. “Ťažko povedať. Komunikácia sa mi páči. Sú to skutočne inteligentné baby a rýchlejšie sa už prach utrieť asi nedá,” dodala pani Anna na záver. 

Potrebujete pomôcť s upratovaním domácnosti aj vy? Alebo rozmýšľate nad darčekom pre svojich rodičov či starých rodičov? Čo tak im darovať čas a menej námahy s upratovaním. :)

Objednať upratovanie

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku