Na potrebách klientov nám záleží. A preto expandujeme!

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

Objednať pravidelné praniZnámu pesničky od ešte známejšej slovenskej kapely “Od Tatier k Dunaju” si môžeme v našom prevedení “Od Nitry po Viedeň” spievať aj my a naši klienti. Rozšírili sme totiž naše upratovacie služby a ako sami môžete vidieť - od Nitry až po Viedeň. 


Našim klientom sa snažíme vyjsť v ústrety v čo najväčšej možnej miere. Keď nám mnohí z nich avizovali, že je veľká škoda to, že pôsobíme len v rámci Bratislavy, rozhodli sme sa to napraviť a naše služby či už jednorazového, alebo pravidelného upratovania rozšíriť aj do iných miest. 

Až 60 kilometrov na sever, na juh, na východ i na západ!

V súčasnosti vám s domácnosťou nepomôžeme len vo všetkých mestských častiach Bratislavy, ale aj v mestách či obciach v okruhu 60 kilometrov od Bratislavy. A to všetkými možnými smermi. 


Presťahovali ste sa z rušného bratislavského bytu do pokojného domu v obľúbenom Kittsee a potrebujete pomôcť pri upratovaní po sťahovaní? Žiadny problém! Vy nám zavoláte a my z vášho nového domu spravíme vysnívaný domov plný pohody a harmónie. 


Nemusíte bývať v hlavnom meste, aby ste mali doma poriadok bez starostí. Naše služby sa vzťahujú aj na pravidelné upratovanie, ktoré je pomocnou rukou nielen pre mamičky na materskej, ale pre všetkých, ktorí chcú svoj voľný čas stráviť inak než upratovaním. 

Prídeme za vami až do...

Naše služby si môžete objednať napríklad v týchto mestách a obciach: 

Image title

Nenašli ste v našom zozname svoje mesto, no nachádza sa v okruhu 60 kilometrov od nášho hlavného mesta? Napíšte nám a my vám čo najskôr poskytneme všetky informácie, ktoré potrebujete. 

Napísať správu

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku