Kvalitu upratovacích služieb určujú referencie

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

Aby ste boli so službami upratovacej spoločnosti spokojní, musíte si vybrať naozaj spoľahlivú a kvalitnú firmu. Ako však zistiť, či budete s jej službami naozaj spokojní ešte predtým, ako si ich objednáte? Odpoveď je jednoduchá - referencie od existujúcich klientov. Aby ste to mali pri rozhodovaní jednoduchšie, prinášame vám rozhovor s našou klientkou Katarínou. 

Naša spokojná klientka Katarína

Prečo ste sa rozhodli pre služby upratovacej spoločnosti? 

Už ma unavovalo riešiť každý tretí mesiac inú osobu, ktorá by u mňa upratovala. Neustále som musela niekomu vysvetľovať, že súčasťou bežného upratovania je aj vysávanie, že prach treba utrieť na všetkých častiach nábytku v dome a že umývadlo treba umyť chemikáliou a nielen utrieť handrou. Mala som pocit, že niektorí ľudia si síce chcú privyrábať upratovaním, avšak nikdy túto prácu poriadne nerobili ani vo vlastnej domácnosti. 


Ako ste sa dozvedeli o RoomService? 

Hľadala som na internete a RoomService bola jedna z asi troch spoločností, ktoré ma zaujali svojou ponukou. 


Čo vás napokon presvedčilo o tom, aby ste si objednali služby od RoomService? 

Celkom seriózna ponuka. Niektoré upratovacie firmy napríklad robia cenové rozdiely medzi päťizbovým bytom a päťizbovým domom. Nevidím v tom žiadny rozdiel, a preto som na takéto ponuky vôbec nereagovala. 


Ako ste boli či ste spokojná so službami, ktoré vám poskytuje RoomService? 

Som veľmi spokojná. Pani, ktorá u nás momentálne upratuje, je najlepšia, akú som za posledných päť rokov mala. Najpríjemnejšie ma prekvapilo napríklad aj to, že firma zisťuje spätnú väzbu, a to nielen na upratovačku, ale aj na manažéra. S tým sa vo veľa spoločnostiach nestretnete. 


Mali ste predtým, ako ste využili upratovacie služby nejaké predsudky voči upratovacím spoločnostiam? Ak áno, aké?

 Žiadne. Ja osobne si myslím, že je to podnikanie ako ktorékoľvek iné. Rovnako i upratovacie služby sú ako akákoľvek iná služba. Každá bežná žena doma upratuje po deťoch, manželovi a robí to celkom zadarmo. A pre všetkých je to normálna vec. Podľa mňa je takýto prístup čudnejší ako to, že za to niekomu zaplatíte. Kaderníkovi predsa tiež zaplatíte, keď vám urobí dobrý účes. :) 


V čom vidíte rozdiel medzi službami profesionálnej upratovacej služby a zväčša súkromníkov z rôznych inzertných portálov?

Mám to odskúšané na vlastnej koži. Ľudia, ktorí ponúkajú svoje služby cez rozličné inzertné portály, nie sú profesionáli.  Väčšinou. Nemáte u nich takmer žiadne záruky. Upratovačka môže ochorieť aj na niekoľko týždňov, odísť  zo dňa na deň alebo niečo zničiť. A ak nemáte zmluvu, nemáte ani žiadne právne nároky na kompenzáciu. V prípade, že nie ste s jej službami spokojní a poviete jej to, väčšinou sa ten vzťah a kvalita práce ešte viac zhoršia. 


Odporučili by ste RoomService aj ostatným, ktorí rozmýšľajú nad profesionálnymi upratovacími službami? 

Už sa tak aj stalo. Po mojom odporúčaní podpísalo s firmou RoomService zmluvu niekoľko mojich známych a určite služby odporúčam aj ostatným. 

objednajte si naše služby aj vy

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku