4 dôvody, prečo tepovanie od RoomService

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

O tom, aké je tepovanie nevyhnutné nielen z estetického hľadiska, ale najmä zdravotného, sme písali v našom predchádzajúcom článku. To, že je tepovanie pre vašu domácnosť naozaj potrebné, viete. Viete však, prečo by ste si ho mali objednať u nás? Tu sú 4 hlavné dôvody.


1. Vieme, ako na to a nehráme to

Netvárime sa ako profesionáli, pretože my sme profesionáli! Naši zamestnanci sa pravidelne zúčastňujú odborných školení, na ktorých sa vzdelávajú v oblasti najnovších trendov v profesionálnom upratovaní. A výnimkou nie je ani tepovanie. My vieme, že správne tepovanie sa dá zrealizovať len s využitím profesionálneho tepovacieho stroja a účinnej chémie. Len tak sa z vašej sedačky či koberca uvoľní aj tá nazažratejšia špina, ktorú potom vysajeme extraktorom. 

Image title

2. Doprava v rámci Bratislavy je zadarmo

Naším zákazníkom sa snažíme čo najviac vychádzať v ústrety a dôkazom toho je aj benefit dopravy zdarma. Ak potrebujete dať do parády svoje koberce, pohovky či kreslá kdekoľvek v Bratislave, prídeme k vám úplne zadarmo. Vy zaplatíte len za našu prácu pri tepovaní. 

Image title

3. Poistenie zodpovednosti

S nami sa vám nemôže stať, že by sme si neurobili svoju prácu poriadne alebo by sme niečo zničili a rýchlo zmizli. Nemusíte ani celý čas sedieť doma a čakať, kedy dokončíme tepovanie. Zatiaľ čo my budeme bojovať za váš zdravší domov, vy môžete robiť čokoľvek iné. Ísť na nákupy, s priateľmi na kávu alebo stráviť príjemné chvíle s rodinou. Naši pracovníci na vás počkajú a spolu s vami skontrolujú prácu. Ak sa vám nebude výsledok tepovania pozdávať, prídeme znovu. A na naše náklady. To vám negarantuje žiadna iná upratovacia spoločnosť. 

Image title

4. Služby “all in one”

 Keď už vaše koberce, pohovky či matrace zbavíme nebezpečných roztočov, prečo by sme nemohli vašu domácnosť zbaviť prachu a špiny. Okrem služby tepovania ponúkame i profesionálne upratovanie. Sami si môžete nakombinovať balíčky s upratovacími službami a ostatné necháte na nás. 

Na zdravý a čístý domov sa neoplatí čakať dlho. Objednajte si naše služby tepovania ešte dnes. 

Objednať tepovanie

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku